LOPO Terracotta Rainscreeen Panels Factory Lopo корпорација - The most professional manufacturer of Building Terracotta Products in Asia., marketing and service of exterior wall cladding systems - Теракота Rainscreen панели, Теракота ѕидни плочки итн.
LOPO Terracotta Rainscreeen Panels Factory
Професионална, Фокусирани, Квалитет, Иновации Lopo се придржува до повеќе од 10 години искуство за изработка на теракотни производи. Секоја изведба индекс на Lopo теракота производи исполнува и ги надминува европските стандарди.
Професионална, Фокусирани, Квалитет, Иновации
Специјализирана за производство на линии - 80,000 квадратни метри отворен stockyard
- 150,000 тони капацитет за складирање на затворен складиштето за полупроизвод
- Машини од Италија BONGIOUNNI
- 80 метри со пет слој сушење
- 260 метри ролери печка со 428 отпуштање единици
- Автоматско сечење и брусење работ опрема
Специјализирана за производство на линии
Проекти со Lopo Теракота Производи - Shingu Универзитетот во Кореја
- Huaguang керамика компанија во Zibo
- Vanke Продај центар во Пекинг
- Зградата на владата во Јунан
- Хонг Конг Крстител универзитет
- Корејски Обелиск комерцијална зграда
......
Проекти со Lopo Теракота Производи