LOPO Terracotta Rainscreeen Panels Factory LOPO Corporation - The most professional manufacturer of Building Terracotta Products in Asia., marketing and service of exterior wall cladding systems - Terracotta Rainscreen Panels, Terracotta Wall Kotak jsb.
LOPO Terracotta Rainscreeen Panels Factory
Tanaga ahli, Museur, Quality, Nepungan LOPO geus anut ka leuwih ti 10 pangalaman taun 'nyieun produk terracotta. Unggal indéks kinerja Produk terracotta LOPO meets jeung ngaleuwihan standar Éropa.
Tanaga ahli, Museur, Quality, Nepungan
Galur Produksi husus - 80,000 square-meter kabuka stockyard
- 150,000 kapasitas gudang ton Repository indoor pikeun semi-produk
- Mesin molding ti BONGIOUNNI Italia
- 80 méter jeung lima lapisan drying
- 260 méter roller kiln jeung 428 unit firing
- Motong otomatis jeung alat ujung grinding
Galur Produksi husus
Proyék jeung Lopo Terracotta Produk - Shingu University di Koréa
- Huaguang Company keramik di Zibo
- Vanke Sales Center di Beijing
- Gedong pamaréntahan di Yunnan
- Hongkong Baptis University
- Korean obelisk Gedong komérsial
......
Proyék jeung Lopo Terracotta Produk