LOPO Terracotta Rainscreeen Panels Factory Lopo Corporation - The most professional manufacturer of Building Terracotta Products in Asia., marketing and service of exterior wall cladding systems - Terracotta Rainscreen Panels, Terracotta Wall Pllaka etj.
LOPO Terracotta Rainscreeen Panels Factory
Profesional, Fokusuar, Cilësi, Risi Lopo ka aderuar në më shumë se 10 përvojë vjet 'e bërë të produkteve terrakote. Secili indeks performanca e Produktet Lopo terrakote plotëson dhe tejkalon standardet evropiane.
Profesional, Fokusuar, Cilësi, Risi
Linjat e prodhimit të specializuara - 80,000 meter katrore-plevicë hapur
- 150,000 Kapaciteti ton ruajtje e depo shtëpie për gjysmë-produkt
- Makina derdhur nga BONGIOUNNI italiane
- 80 metra me pesë shtresa tharje
- 260 furrë metra rul me 428 Njësitë e qitjes
- Prerja automatike dhe buzë bluarje pajisje
Linjat e prodhimit të specializuara
Projektet me Lopo terrakote Produkte - Universiteti Shingu në Kore
- Kompania Huaguang qeramike në Zibo
- Vanke Qendra Shitjet në Pekin
- Ndërtesa e Qeverisë në Yunnan
- Universiteti Baptist Hongkong
- Korean Obelisk Building Tregtare
......
Projektet me Lopo terrakote Produkte