LOPO Terracotta Rainscreeen Panels Factory Lopo Corporation - The most professional manufacturer of Building Terracotta Products in Asia., marketing and service of exterior wall cladding systems - Terracotta Rainscreen Panels, Terracotta Wall Tiles etc.
LOPO Terracotta Rainscreeen Panels Factory
Professional, Fokus, Quality, Inovasi Lopo wis nganut luwih saka 10 pengalaman taun 'nggawe produk terracotta. Saben indeks kinerja Produk terracotta Lopo meets lan ngluwihi Eropah standar.
Professional, Fokus, Quality, Inovasi
Garis Produksi khusus - 80,000 alun-meter mbukak stockyard
- 150,000 kapasitas panyimpenan ton gudang njero ruangan kanggo semi-produk
- Mesin Molding saka BONGIOUNNI Italia
- 80 meters karo limang lapisan pangatusan
- 260 meters roller kiln karo 428 Unit diperlokaké
- Nglereni otomatis lan peralatan pinggiran mecah
Garis Produksi khusus
Proyèk karo Lopo terracotta Products - Shingu Universitas Korea
- Huaguang Company Keramik ing Zibo
- Vanke Sales Center in Beijing
- Gedung pamaréntah ing Yunnan
- Hongkong Baptist Universitas
- Korean Obelisk Bangunan Komersil
......
Proyèk karo Lopo terracotta Products